Visning av hydrogenbil

Elektrisk varebil med hydrogen som rekkeviddeforlenger er en spennende teknologi for virksomheter som ønsker å bli utslippsfrie uten rekkeviddeangst.11. februar har du mulighet til å være med på visningen av en elektrisk varebil med rekkeviddeforlenger drevet på hydrogen. Bilen er velegnet for kommuner og andre virksomheter som ønsker å satse på utslippsvennlige kjøretøy uten å måtte tenke på rekkeviddebegrensning.

Renault Kangoo ZE H2 er en elektrisk varebil som er utstyrt med en rekkeviddeforlenger drevet på hydrogen, installert av Symbio FCell i Frankrike. Dette er et spennende konsept som vi trolig vil se mer av i framtiden. Det jobbes med å overføre løsningen også til personbiler og lastebiler.

Mange kommuner og virksomheter har behov for varebiler til ulike funksjoner. Ofte er ikke kjørelengden noe problem med rent elektriske biler, men i endel tilfeller kan dette være en utfordring med dagens batterier. Med rekkeviddeforlenger vil dette ikke lenger være tema.

Visningen finner sted ved Skedsmo rådhus i Lillestrøm, og er spesielt rettet mot kommuner og virksomheter som vurderer anskaffelse av varebiler med lavere utslipp.

Det er gratis å delta, og det vil også være mulig å bli med på prøvekjøring av bilen.

Arrangementet er en del av Interreg-prosjektene Green Drive Region og Blue Move.

Mer informasjon

Sist oppdatert 09. februar 2016

Utskrift