Test klimabiler på isbane!

Lurer du på om klimabiler er like gode som fossildrevne biler på vinterføre? Nå har du anledning til å teste ut dette i praksis!8. februar kan du teste ut hvordan klimabiler oppfører seg "på glatta"! Green Drive Region arrangerer prøvekjøring av klimabiler på isbane, spesielt rettet mot kommuner og kommunale virksomheter som vurderer anskaffelse av el-, plug in-hybrid- eller hydrogenbiler.

Vinterprøvekjøringen finner sted i naturskjønne omgivelser ved Cadillac Diner på Tretten like nord for Lillehammer. Det blir anledning til å prøvekjøre ulike bilmodeller på isbane for å teste ut hvordan bilene fungerer på vinterføre. Dette blir moro!

Åpent for alle

Arrangementet er spesielt rettet mot kommuner og kommunale virksomheter som vurderer å ansaffe el-, plug in- eller hydrogenbiler, men bilentusiaster med egen klimabil vil også få anledning til å delta og kjøre på isbanen.

Dagen starter med en enkel lunsj og info om sikkerhet og banekjøring.

Det er begrenset antall plasser, så det lønner seg å melde seg på raskt. Påmeldingsfristen er onsdag 3. februar.

En del av Green Drive Region

Prøvekjøringen arrangeres som en del av Interregprosjektet Green Drive Region, et treårig prosjekt der målsettingen er å redusere bruken av fossilt drivstoff i vegtrafikken i Indre Skandinavia.

Mer informasjon

Sist oppdatert 02. februar 2016

Utskrift